Naprapat Stockholm


Full Funktion är en naprapatklinik i Stockholm som har en helhetsyn på kroppen och bred kunskap kring allt från förebyggande naprapati till idrottsskador.

Kontakta oss Boka tid

Vi hjälper dig såväl med akuta smärtor som att förebygga skador på grund av till exempel ensidigt arbete och att behandla skador i bland annat rygg och nacke. Du hittar vår fina klinik på Tegnergatan i Stockholm.

Naprapat Stockholm – behandlingar

Naprapater arbetar med muskler och leder för att öka rörligheten i kroppen och få bättre funktion. Full Funktion är en naprapatklinik i Stockholm som erbjuder många olika typer av behandlingar. Vi kombinerar ortopedisk medicin med specifik kunskap om hur kroppens funktion, rörelse och uppbyggnad. Beroende på vilken typ av hjälp du behöver anpassar vi behandlingen efter det. Som naprapat i Stockholm har vi erfarenhet och kunskap om flertalet olika typer av behandlingar, bland andra:

  • Massage
  • Triggerpunkter
  • Dry needling
  • Stretching/Muskeltöjning
  • Ultraljudsbehandlingar
  • Akupunktur
  • Träning
  • Laserbehandling
naprapat stockholm

Många gånger kombinerar vi olika typer av behandlingar för att få bästa resultat, ofta kombinerar vi ledinriktade behandlingar som manipulation och mobilisering med behandling av mjukdelar, det vill säga massage och stretching. Alla på Full Funktion har vidareutbildning inom idrottsskador och kan även erbjuda akupunktur och ultraljudsbehandlingar. Behandlingarna följs vanligtvis upp med träningsprogram som är utformade utifrån varje persons individuella behov, råd kring ergonomi vad det gäller den specifika arbetssituationen samt olika typer av rehabilitering. Allt för att få ett så varaktigt resultat som möjligt.

Behandling av nacke och rygg av naprapat Stockholm

Rygg och nacke är återkommande problem som gör att personer söker upp en naprapat i Stockholm. Ofta handlar det om ryggskott som både kan uppstå plötsligt eller komma krypande över tid. Vid ett ryggskott är musklerna alltid påverkade, naprapati och rörelse är ett framgångsrikt sätt att behandla ryggskottet. Vi har även behandlat nackspärr, nackskador och diskbråck i nacken. Vid rygg- och nackskador är det ytterst viktigt att behandlas av utbildade och kunniga naprapater i Stockholm, då en felbehandling kan vara förödande.

Ortopedteknik hos naprapat Stockholm

Vår helhetssyn på kroppen gör att vi vet att fötterna påverkar hela kroppen. Därför erbjuder vi formgjutna sulor och ortopediska inlägg för att rätta till exempelvis överbelastningsskador. Hos oss får du med dig sulorna eller inläggen på en gång efter ditt besök. Allt ifrån ryggsmärtor, knäproblem och förtjockning av nervvävnad kan behandlas med iläggssulor. Smärtorna kan bero på att du är plattfot, att du lever ett aktivt liv och inte har rätt stöd för dina fötter eller att du ofta trampar snett. Vi har kunskap och erfarenhet för att ställa rätt diagnos och ge dig den mest effektiva hjälpen.

Idrottsskador – effektiv behandling av naprapat i Stockholm

Man behöver inte vara elitidrottare för att skadas, alla kan drabbas av idrottsskador, även om man bara motionerar för att hålla sig i form. De flesta idrottsskadorna är knäskador, men vi behandlar även fotskador, tennisarmbåge och golfarmbåge. Utöver att erbjuda naprapati och rehabilitering kan vi vid behov använda elbehandlingar i vår behandling av skador uppkomna på grund av idrottsaktiviteter. Vår stora bredd gör att vi alltid har möjlighet att testa alternativ till den traditionella muskel- och ledbehandlingen som vanligtvis erbjuds av naprapater i Stockholm.

naprapat i stockholm

Akut hjälp från naprapat Stockholm

Många gånger är det akut smärta som får en person att söka upp en naprapat i Stockholm. Smärta i rygg eller nacke är något som påverkar den som drabbas konstant, därför är det ofta av yttersta vikt att man snabbt får hjälp att behandla smärtan. Full Funktion har akuttider för dessa tillfällen. Tack vare vår stora bredd kan vi hjälpa dig att bli smärtfri snabbt. Vi ser till hela kroppen och hur allt samverkar och påverkar helheten. Vår helhetssyn gör att vi hjälper dig med den akuta smärtan samtidigt som vi arbetar för att du långsiktigt ska vara smärtfri.

Full Funktion är en naprapatklinik i Stockholm som behandlar stresskador

Hjärnan är en del av kroppen och självklart påverkar hjärnans mående även kroppen. Full Funktion behandlar därför även skador som uppkommit på grund av stress. Naprapati är ett effektivt sätt att komma till rätta med de fysiska skadorna som stress orsakar. Som naprapat i Stockholm behandlar vi huvudvärk, muskel- och ledvärk samt olika typer av spänningar i kroppen. Många gånger är stress orsaken till skadorna, men eftersom de har blivit fysiska skador krävs det inte bara att man tar tag i det som orsakar stressen utan även hjälper kroppen att läka.

Företagsmassage av naprapat i Stockholm

En av de vanligaste orsakerna till sjukfrånvaro är idag smärta i rygg och nacke samt stressrelaterade sjukdomar. Full Funktion är flexibla och kommer ut till en arbetsplats i Stockholm som vill ha en naprapat på plats. Vi tar med all den utrustning som behövs och erbjuder massage som motverkar stelhet och ömhet i axlar, rygg och armar. Vi arbetar också för att motverka skador på grund stress, vilket är orsaken till många fysiska problem även om själva stressen är en psykisk åkomma. Företagsmassage av naprapat i Stockholm är avdragsgillt och personalen kommer inte att förmånsbeskattas i efterhand.

Behandlingarna är på 30 minuter och personen kan själv bestämma vad vi ska fokusera på för att på bästa sätt hjälpa personen med att få en frisk och rörlig kropp utan skador. Möjligheten att få behandling av en naprapat på arbetsplatsen är alltid uppskattat, det ökar välbefinnandet och trivseln på jobbet samtidigt som det minskar de längre sjukskrivningarna på arbetsplatsen. Att ta hjälp av en naprapat i Stockholm är med andra ord så mycket win-win det kan bli!

Varmt välkommen till oss på Full Funktion!


Vanliga besvär

Armbågsskador

Armbågsskador

Vanliga armbågsskador som många har problem med är exempelvis tennisarmbåge, golfarmbåde, musarm m.fl. Läs mer om de exakta symptomen.

Läs mer
Axelskador

Axelskador

Vanliga axelskador som många har problem med är exempelvis frozen shoulder, inklämningssyndrom & rotatorkuffskada. Läs mer om de exakta symptomen.

Läs mer
Fotskador

Fotskador

Hälsporre, fotledsinstabilitet är vanligt förekommande fotskador som kan kräva behandling. Läs mer om de exakta symptomen för de exakta skadorna.

Läs mer
Nackskador

Nackskador

Vanligt förekommande nackskador som vi behandlar är exempelvis nackspärr och whiplashskador.

Läs mer
Ryggskador

Ryggskador

Vanliga ryggskador som vi dagligen behandlar kunder för är ryggskott, ischias, falsk ischias och lumbago.

Läs mer
Knäskador

Knäskador

Vanliga skador våra kunder har när det kommer till knä är hopparknä, en annan vanlig knäskada är löparknä.

Läs mer