Naprapat Vasastan


Söker du en centralt belägen naprapatklinik i Vasastan? Då har du kommit rätt! Full Funktions klinik är belägen på Tegnergatan 51 intill Tegnerlunden och vi kan hjälpa dig att få ordning på din kropp. Kontakta oss eller boka en tid!

Kontakta oss Boka tid

Har du skador, ont, kronisk värk eller symptom från att du har en stressad kropp? Då kan en bra lösning vara att gå till en naprapat för att få veta varifrån problemen kommer, hur de är sammankopplade med andra delar av kroppen och vilken typ av behandling som är bäst för dig. En mjuk och stark kropp får man ofta arbeta för, och då kan det vara bra med professionell hjälp. Du kan också få akut hjälp av en naprapat i Vasastan.

Naprapat i Vasastan – När ska man ta hjälp akut?

Direkta skador är vanligtvis det som gör att man uppsöker hjälp. Det kan handla om idrottsskador, arbetsskador, överbelastningar, skador från olyckor och artros. Ett mycket vanligt problem är stressrelaterade skador. Detta kanske man inte vanligtvis anser är ett ”akut” problem för att uppsöka naprapat i Vasastan, men faktum är att stress kan orsaka en mängd problem för kroppen, inte bara psykosociala påfrestningar utan även en mängd fysiska problem.

Allt i kroppen samverkar. Symptom på stressrelaterade problem är till exempel spänningar, huvudvärk, muskel- och ledvärk eller problem med andra organ såsom mage och tarmar, och för att inte tala om påfrestningar för hjärnan. Många lider av kronisk värk och då är det nödvändigt att vara snällare mot kroppen. En effektiv lösning för många människor är då just naprapati. Vid dessa problem bör man söka hjälp av en naprapat i Vasastan eller någon annanstans i Stockholmsområdet.

Inom naprapati kan du få hjälp med alltifrån mjukdelsbehandling, mobilisering och massage. Du kan också få hjälp med triggerpunktsbehandling som är en väldigt effektiv behandling för att minska smärta i spänd muskulatur. Andra metoder är muskeltöjning, akupunktur, elektroterapi, muskelpressur, stötvågsbehandling och laserterapi. Det är också bra att skapa individuella träningsprogram och få råd om rehabilitering och ergonomi för att skapa varaktiga resultat.

Akut naprapat i Vasastan – Full Funktion

naprapat vasastan

Full Funktion är en naprapat i Stockholm city som arbetar med just det – att få full funktion. Vi ser till hela kroppen, dess system och samverkan. Den helhetssyn vi har på kroppen gör att vi kan hjälpa dig bättre för långvariga resultat för hela kroppen.

Våra medarbetare är utbildade och certifierade inom flera områden såsom idrottsmedicin, akupunktur, biomekanik, axelrehabilitering och fysträning. Detta gör att vi har kunskap inom många områden för att få din kropp mjukare, rörligare och smärtfri. Vi har alla även vidareutbildning inom idrottsskador.

Ta hjälp av Full Funktions naprapater i Stockholm för dina besvär så hjälper vi dig till en smärtfri livsstil. Du vet väl om att vi även har akuttider för naprapati vid akuta problem?

Kontakta oss för att boka tid, alternativt boka din tid online!