Naprapat Odenplan


Söker du en naprapat runt Odenplan? Då har du hittat rätt! Vår klinik ligger på Tegnergatan 51 på behagligt gångavstånd från Odenplans tunnelbanestation. Kontakta oss eller boka en tid direkt via hemsidan.

Kontakta oss Boka tid

Har du skador, ont, kronisk värk eller symptom från att du har en stressad kropp? För att få veta varifrån problemen kommer, hur de är sammankopplade med andra delar av kroppen och vilken typ av behandling som är bäst för dig så kan du uppsöka en naprapat på Odenplan. En mjuk och stark kropp får man ofta arbeta för, och då kan det vara bra med professionell hjälp för att få veta vad du kan göra.

Naprapat på Odenplan – När ska man ta hjälp?

Det är ofta när man upptäcker direkta skador som man uppsöker hjälp. Sådana skador kan vara idrottsskador, arbetsskador, överbelastningar och skador från olyckor. Skador likt dessa skapar ofta ett behov av fysträning, manipulation, mobilisering och mjukdelsbehandling genom stretching eller massage. Vid besvär som dessa bör du uppsöka en naprapat för att börja arbeta aktivt med dem.

Något som många också har stora besvär av är artros och stressrelaterade skador. Detta ser man inte vanligtvis som ”akuta” problem för att uppsöka naprapat på Odenplan, men faktum är att artros och stress kan orsaka en mängd besvär för kroppen. När det rör stress handlar det sällan bara om psykosociala påfrestningar utan även en mängd fysiska problem. Allt i kroppen samverkar. Symptom på stressrelaterade problem är till exempel spänningar, huvudvärk, muskel- och ledvärk eller besvär med andra organ såsom mage och tarmar, och för att inte tala om påfrestningar för hjärnan. Många lider av kronisk värk vilket också gör det nödvändigt att vara snällare mot kroppen och stödja den för en så normal vardag som möjligt. En effektiv lösning är då just naprapati. Vid dessa problem kan en naprapat på Odenplan eller någon annanstans i Stockholmsområdet vara till hjälp.

Naprapat Odenplan – Full Funktion

naprapat odenplan

Inom naprapati kan du få hjälp med en mängd behandlingar. Bland annat mjukdelsbehandling, mobilisering och massage. Du kan också få hjälp med triggerpunktsbehandling som är en väldigt effektiv behandling för att minska smärta i spänd muskulatur. Andra metoder är muskeltöjning, akupunktur, elektroterapi, muskelpressur, stötvågsbehandling och laserterapi. Det är också bra att skapa individuella träningsprogram och få råd om rehabilitering och ergonomi för att skapa varaktiga resultat.

Full Funktion är en naprapat på Odenplan i Stockholm som arbetar med just det – att hitta kroppens fulla funktion. Vi ser till hela kroppen, dess system och samverkan. Den helhetssyn vi delar gör att vi bättre kan hjälpa för att få långvariga resultat av en mjuk och stark kropp. Våra medarbetare är utbildade och certifierade inom flera områden. Idrottsmedicin, akupunktur, biomekanik, axelrehabilitering och fysträning är några av dessa. Vår utbildning och våra certifikat gör att vi har en bred kunskap för att få din kropp smärtfri. Vi har alla även vidareutbildning inom idrottsskador.

Ta hjälp av Full Funktion för dina besvär så hjälper vi dig till en smärtfri livsstil. Du vet väl om att vi även har akuttider för naprapati vid akuta problem?

Kontakta oss via telefonnumret längre ned på sidan eller boka en tid här direkt!